Soldaat van Oranje...
lees meer
Frans Bauer Power...
Power Shot tijdens optreden Frans Bauer.   Power Shots zijn... lees meer
Effectverhuur.nl...
  Effectverhuur.nl is vernieuwd. Boek hier eenvoudig 7... lees meer

 

Hoe werkt effectverhuur.nl?

 

Via deze website kunt u eenvoudig en snel uw eigen offerte online maken, een vrijblijvende optie van 7 dagen op een product plaatsen en online bestellen. Om te beginnen vult u de plaats van uw evenement en uw e-mail adres in bij zoek en boek online. Vervolgens klikt u op toon nu prijzen en de prijzen worden direct op uw scherm getoond. Alle getoonde prijzen zijn inclusief transport-, op en afbouw in de door u gekozen plaats voor de door u gekozen periode.

 

Via verzend naar mailadres kunt u de offerte vervolgens eenvoudig naar uw mailadres versturen. U zal deze als PDF bijlage ontvangen. In deze mail vind u tevens een link waarmee u op elk gewenst tijdstip uw offerte online om kan zetten naar een vrijblijvende optie voor 7 dagen of een definitieve reservering. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende optie of bestelling plaatsen.

 

Effectverhuur biedt u de mogelijkheid 24 uur per dag, 7 dagen per week online offerte's, opties en bestellingen te plaatsen. Tevens kunt u ten alle tijde beschikbaarheid van het door u gewenste product op de door U gewenste datum opvragen.

 

 

 

Mijn telefoonnummer *
* verplicht

 

FAQ

 

1. Vraag: wat is een offerte?

 

Antwoord: Een offerte is een prijsopgave van de door u gekozen producten voor de door u gekozen periode zonder enige verplichtingen voor u en onder voorbehoud van beschikbaarheid van de gekozen producten.

 

Uw online offerte wordt in de eerste plaats op uw scherm weergegeven en kunt u vervolgens eenvoudig naar uw mailadres verzenden. Een offerte is slechts een prijsopgave, indien u zeker wilt zijn dat het door u gewenste product voor de door u gewenste datum beschikbaar is kunt u kiezen voor een 7 daagse optie.

 

 

2. Vraag: wat is een optie?

 

Antwoord: Een optie is een vrijblijvende reservering van de door u gekozen producten voor een periode van 7 dagen. Indien u geen gebruik wenst te maken van de producten worden geen kosten berekend. Na 7 dagen vervalt uw optie en dient u een nieuwe optie te plaatsen of te reserveren.

 

 

3. Vraag: wat is een reservering?

 

Antwoord: Een reservering is een definitieve bestelling van de door u gekozen producten voor de door u gekozen periode. De betreffende producten staan na het voltooien van de reservering voor u gereserveerd en de benodigde crew en transport is ingepland. Bij een eventuele annulering na reservering worden annuleringskosten in rekening gebracht.

 

 

4. Vraag: wat is beschikbaarheid?

 

 

Antwoord: Beschikbaarheid is een momentopname van de beschikbaarheid van de door u gekozen producten voor de door u gekozen periode. Alleen na het plaatsen van een optie (7 dagen) of reservering staan de door u gewenste producten voor u in reservering en kan worden gegarandeerd dat de producten voorradig zijn.

 

 

5. Vraag: is transport, op- en afbouw inbegrepen in de prijs?

 

Antwoord: Ja, de getoonde prijzen zijn inclusief transport, op- en afbouw voor de aangegeven locatie. Hierbij wordt uitgegaan dat de op- en afbouw volgens afsgesproken planning verloopt.

 

 

6. Komen er extra kosten over de weergegeven prijs?

 

Antwoord: Nee, de weergegeven prijs is de berekende prijs voor het product wat U besteld. Extra kosten zijn alleen van toepassing indien er spake is van wachturen, schade aan gehuurde materialen en schoonmaakkosten indien producten erg vervuild achter worden gelaten.